Monday, November 29, 2010

Saturday, March 6, 2010

Outdoor Munirah & Rizuan




27 Disember 2009
Lahar Yooi




Wan Dan Nida

Lama tak update blog. Ni beberapa foto untuk tatapan tetamu blog saya.
Resepsi
13 Disember 2009








Akad Nikah
6 Disember 2009
Masjid Kg. Sama Gagah






Thursday, December 10, 2009

Majlis Perkahwinan Ida Dan Mie





Majlis Resepsi Rumah Pengantin Perempuan
6 Disember 2009
Taman Tasek, Simpang Ampat
Pasangan ini sebenarnya berjiran dengan adik saya. Entah macamana tiba-tiba nak bergambar, nasib baik adik saya tahu saya ada buat part time fotografi lalu dia cadangkan saja la. Kebetulan hari tu tak ada kerja pergi je la...dah rezeki. Alhamdulillah




Monday, November 23, 2009

Majlis Perkahwinan Nurul Dan Annuar




Majlis Perkahwinan pasangan ini sebenarnya telah berlangsung pada 25 Mei yang lalu.
Pada sebelah paginya diadakan majlis akad nikah di Masjid bersebelahan rumah nenek pengantin perempuan. Majlis bersanding pula diadakan sebelah petang di kediaman keluarga pengantin perempuan di Penang Golf Resort, Kepala Batas.


Selamat Pengantin Baru Kepada Mereka Berdua.

Sunday, September 27, 2009

Keropok Lekor


Salam untuk semua.


Lama saya tak update blog ni. Bukan apa, tak banyak kesempatan. Kalau ada...bband slow pulak. Mlm tadi dah cuba nak update tapi tak boleh. Ok, ni nak cakap tentang keropok lekor. Bagi foto dululah. Nanti sambung lain

Tuesday, August 11, 2009

Ramli Sarip Buat Persembahan Istimewa Untuk Guru




Lama tak update blog. Bukannya apa, kadang-kadang maleh nak nulih. Apa pun ni foto-foto untuk peminat Ramli Sarip. Yang pasti terhibur dengar lagu-lagu abang Ramli.